Mitsubishi Electric

Katalozi

Kao generalni zastupnici Mitsubishi Electric klima uređaja za Hrvatsku godinama zadovoljno “hladimo i grijemo” hrvatsko tržiste proizvodima iz programa kućne i komercijalne serije, kao i VRF sustavima.

Osnovana 1907. godine, kompanija koja je danas poznata kao Mitsubishi Electric, brzo se nametnula kao lider u proizvodnji klimatizacijskih sustava. Mitsubishi Electric korporacija promovira održivi razvoj i predana je zastiti i ocuvanju globalnog okolisa kroz tehnologiju, kroz sve svoje poslovne aktivnosti i postupke svojih zaposlenika.

U neprestanoj težnji za zadovoljenjem potreba svojih kupaca, prvi su na tržistu ponudili visoko napredne sustave s inverterom. Koristeći tehnologiju invertera, Mitsubishi Electric uređaji proizvode tocno onoliko ucinka koliko je potrebno za određeni prostor. Sustavi rade tako efikasno da ne trose energiju na pretjerano grijanje ili pretjerano hlađenje, cime se u velikoj mjeri smanjuju troskovi koristenja. Alternativni sustavi, koji se mogu ciniti jeftinijima, cesto su poslije skuplji za koristenje, sto Mitsubishi Electric cini najucinkovitijim mogućim izborom.

Kako znanstveni dokazi upućuju na to da umjetno proizvedeni kemijski spojevi ostećuju ozonski omotac, Mitsubishi Electric koristi samo rashladna sredstva bez klora koja su potpuno sigurna za okolis i ozonski omotac.