Gree

Katalozi

Gree Deltron

Kao generalni zastupnici Gree klima uređaja za Hrvatsku,Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru godinama zadovoljno “hladimo i grijemo” hrvatsko tržiste proizvodima iz programa kućne i komercijalne serije, kao i VRF sustavima.

GREE je najveći specijalizirani proizvođac klima uređaja na svijetu. Sa sjedistem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u 9 tvornica sirom svijeta, te u njima radi vise od 80.000 djelatnika, a od cega je vise od 5000 inženjera iz odjela istraživanja i razvoja. Upravo zbog snažnog istraživacko-razvojnog odjela, danas je “Gree” ponosni vlasnik vise od 6000 prijavljenih patenata.

Godisnji proizvodni kapacitet iznosi vise od 60 milijuna kompleta klima-uređaja kućne serije te 5,5 milijuna kompleta uređaja komercijalne serije. “Gree” proizvodi su podijeljeni u 20 kategorija, s 400 serija i vise od 7000 modela. Danas vise od 200 milijuna ljudi sirom svijeta koristi proizvode koje je proizveo “Gree”.Gree uživa veliki ugled u svijetu zbog kvalitete svojih proizvoda i izvanrednih performansi za sto jamci 300 kontrolnih laboratorija. Zahvaljujući tome, “Gree” je u Kini jedina marka klima-uređaja s oznakom “Svjetska marka”.

Posebna pažnja se posvećuje ekoloskim i zdravstvenim zahtjevima, ali i potrosnji elektricne energije, nivou buke te ugrađenim materijalima, sto “Gree” izdvaja od uređaja ostalih proizvođaca.