14Jun 2016

Najprodavaniji lijek za visoke temperature širom planeta – GREE klima uređaji

Sigurno Vam pomisao na ljetne nesnosne vrućine zadaje glavobolju. Previsoka temperatura u zraku ometa Vašu koncentraciju, ugrožava Vaše zdravlje, iscrpljuje Vaše tijelo te izaziva osjećaj „fjake“? Tražite provjeren i pouzdan način kako se „osvježiti“?! Imamo najbolje rješenje za Vas!

Svojom dugugodišnjom tradicijom, izvrsnom kvalitetom, vrhunskim performansama, tehnološkim inovacijama te strasti za napretkom, Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja i regija (preko 300 milijuna). Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

GREE i na Olimpijskim igrama u Riju

1280px-Maracana_Stadium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GREE je jedini proizvođač klima uređaja na svijetu koji na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju sudjeluje na svim lokacijama igara uključujući: borilišta, Olimpijsko selo, dvorane za medije, hotele, zračne luke itd. te jedini proizvođač klima uređaja koji klimatizira Olimpijske igre i s kućnom i s profesionalnom serijom uređaja. GREE je nadvladao konkurenciju zahvaljujući visokoj pouzdanosti te učinkovitosti svojih klima uređaja. Rio de Janeiro, kao grad uz more i visoku prosječnu temperaturu imao je visoke antikorozivne i kapacitativne zahtjeve koje je GREE sa svojim uređajima najbolje zadovoljio te će tako za vrijeme trajanja igara GREE pružiti ugodan ambijent za publiku i sportaše na natjecanjima. Time se nastavlja imponzatan niz velikih sportskih manifestacija na kojima se GREE dokazao kao lider na područiju klimatizacije: od Olimpijskih igara u Pekingu, Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici i Brazilu, Afričkog Kupa Nacija, Guangzhou Azijskih igara, Univerzijade u Shenzhenu preko Zimskih Olimpijskih igara u Soči.

Svojim vrhunskim tehničkim karakteristikama, visokim ekološkim i zdravstvenim zahtjevima te besprijekornom kvalitetom, diktira trendove na svjetskom tržištu klima uređaja. Gree je izumitelj i ponosni vlasnik više od 6000 patenata na području klimatizacije.

Gree, s razlogom Vaš najbolji odabir za ljetnu vrućinu:

 • Efikasno hlađenje čak i na 54°C vanjske temperature
 • „Turbo“ hlađenje – brži protok zraka za brže postizane željene temperature prostorije
 • 7 brzina ventilatora – odabir između sedam željenih protoka zraka
 • Lokalno Wifi upravljanje koje omogućuje upravljanje radom klima uređaja preko tableta ili smart phonea, ne morate se ni ustajati sa Vašeg naslonjača
 • I feel senzor – mini senzor u bežičnom upravljaču koji može osjetiti okolnu temperaturu u  prostoru i prenijeti signal natrag u unutarnju jedinicu. Time se omogućuje „realnija“ kontrola temperature u prostoru oko Vas, odnosno postizanje maksimalne ugode baš prema Vašim željama

i-feel

 

 

 

 

 

 • Niska razina buke – razina buke smanjena je ispod 20dB(A), što omogućava stvaranje udobnog i harmoničnog radnog okoliša i obiteljske atmosfere
 • 3-4 noćne krivulje – omogućavaju „nesmetani užitak“ čak i u snu
 • Prirodno strujanje zraka – koje u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti puhanju

Široki asortiman Gree klima uređaja omoguće Vam da izaberete upravo onu izvedbu koja odgovara Vašim zahtjevima i željama, a kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica, svakom interijeru dati će dašak osvježenja. Ako želite da ovog ljeta Vaša svakodnevnica bude ispunjena osjećajem ugode, odabirom Gree klima uređaja sigurno nećete pogriješiti.

 

Gree-Eweryvhere

Lomo Economical B4效果图(银)

U-CROWN 2

U-Crown 57x42cm

LOMO A5 REGULAR

14Jun 2016

Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak, tijekom zajedničkih priprema u Zagrebu, objavio je popis reprezentativaca na koje računa za pripreme za nadolazeće Olimpijske igre, Rio 2016. Službene pripreme za najvažnije sportsko natjecanje počinju 12. lipnja u Šibeniku, a već okupljenim reprezentativcima tamo će se pridružiti i Tuckovi izabranici iz VK Jug koji se nakon osvajanja prestižne Lige prvaka trenutno nalaze na zasluženom odmoru.

– Naša je želja na Olimpijskim igrama uključiti se u borbu za medalju, put je izuzetno težak kako nama tako i drugima. Mislim da imamo dobru reprezentaciju i ako sve odradimo najbolje što možemo vjerujem da se možemo nadati uspješnom rezultatu – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Izbornik Ivica Tucak za nadolazeće pripreme za Rio 2016., odabrao je sljedeće reprezentativce : Josip Pavić, Marko Bijač, Ivan Marcelić, Andro Bušlje, Damir Burić, Ivan Milaković, Ivan Buljubašić, Marko Macan, Luka Lončar, Ivan Krapić, Boris Pavlović, Maro Joković, Anđelo Šetka, Antonio Petković, Loren Fatović, Petar Muslim, Luka Bukić, Sandro Sukno i Ante Vukičević. Stručni stožer čine Ivica Tucak, Ivan Asić, Pero Kuterovac, Igor Pezelj, Damir Luketić, Petar Coce i Renata Barić.

Na predstavljanju nadolazećih aktivnosti Hrvatske vaterpolske reprezentacije, dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić i član Uprave tvrtke DeltronIvica Bašić potpisali su ugovor o sponzorstvu, čime je Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila respektabilnog partnera. Tvrtka Deltron već je niz godina generalni zastupnik i uvoznik vodećih svjetskih proizvođača klimatizacijske opreme koja je u iznimnoj važnoj, olimpijskoj godini odlučila podržati Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju.

– Tvrtka Deltron prepoznala je upravo Hrvatski vaterpolski savez zbog ostvarenih uspjeha na apsolutno svim velikim natjecanjima. Zadnja pobjeda VK Jug ukazuje da uspjeh hrvatskih vaterpolista nije rijetkost već učestala pojava te se nadamo da ćemo i na ovim Olimpijskim igrama pružiti odlične igre – izjavio je član Uprave tvrtke Deltron, Ivica Bašić.

– U ime Hrvatskog vaterpolskog saveza zahvaljujem se tvrtci Deltron. Zajednička ljubav prema vaterpolu urodila je suradnjom koja će uvelike pomoći vaterpolu. Veselim se zajedničkoj suradnji na obostrano zadovoljstvo – zaključio je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić.

Nakon priprema u Šibeniku, Hrvatska vaterpolska reprezentacija seli u Dubrovnik gdje ih tijekom priprema od 20. do 23. lipnja očekuje i prijateljska utakmica s reprezentacijom Mađarske. Hrvatski vaterpolisti nakon toga putuju na međunarodni turnir u Herceg Novi gdje će od 23. do 26. lipnja odmjeriti snage s reprezentacijama Španjolske, Mađarske i Crne Gore. Od 30. lipnja do 3. srpnja, na rasporedu su pripreme u Zadru dok od 3. do 10. srpnja slijede pripreme u Rijeci gdje će naši reprezentativci odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Italije. Nakon toga, od 15. do 17. srpnja slijedi Vodafone kup u Budimpešti, te od 21. do 24. srpnja sparing s Grčkom u Ateni. Posljednje pripreme Hrvatska će obaviti od 24. srpnja u Zagrebu, a 28. srpnja zakazan je polazak za brazilski Rio de Janeiro gdje će na najvažnijem sportskom natjecanju pokušati obraniti zlatnu olimpijsku medalju iz Londona 2012.

3000 2000 1000

19Jun 2015

GREE  – AVION OD KLIME

 

Avion od klime

 

Prognostičari najavljuju ekstremno vruće razdoblje. Čime se najbolje hladiti ovo ljeto?

Širom svijeta preko 100 milijuna ljudi koristi klima uređaje proizvedene u GREE tvornicama. GREE je, zahvaljujući tome što je priznat od strane korisnika, postao najveći proizvođač klima uređaja na svijetu, a velika GREE obitelj raste iz dana u dan.

Kreativnost i inovacije su temelji na kojima GREE osigurava kvalitetu svojih proizvoda te zadovoljstvo svojih korisnika. GREE godišnje proizvede 60.000.000 kompleta klima uređaja kućne serije i 5.500.000 komercijalnih klima uređaja. Svaki treći klima uređaj koji se proda u svijetu proizveo je GREE. Kao lider na tržištu klimatizacije, GREE je ujedno i jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“, međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda. Pored toga, već 20 godina se nalazi na listi Top 100 tvrtki u Kini.

Konstantnim ulaganjem u razvoj, inovacije i obuku zaposlenika postali su uzor mnogim kineskim tvrtkama koje uspješno razvijaju nove proizvode, koji nisu samo proizvedeni, nego i dizajnirani te razvijeni u Kini.

 

U-crown desno                             U-crown livo

 

 

 

 

 

Zašto je GREE U-Crown klima uređaj avion od klime?

►Prvi na svijetu koristi tehnologiju dvostupanjskog kompresora.

►Ima razinu zvučnog tlaka od samo 19dB(A).

►Pouzdano i učinkovito hladi do čak 54°C vanjske temperature.

►Zimi će jedini sigurno grijati i do -30°C vanjske temperature.

►Koristi tehnologiju efektnog prirodnog strujanja zraka u prostoru.

►Standardno je opremljen lokalnim Wi-Fi upravljanjem, tako da se klima uređajem može upravljati mnoštvom dodatnih funkcija u dometu GREE Wi-Fi mreže.

►Besprijekoran dizajn klima uređaja te ispuh zraka u vertikalnom rasponu   od  180° omogućuje ugodno hlađenje i  sprječava „puhanje zraka u glavu“.

►Napravljen je od najkvalitetnijih materijala s izvrsnom završnom obradom uz otvor istrujnog krilca od samo 0,3 mm kada uređaj ne radi, što doprinosi zaobljenom, glatkom i modernom dizajnu bez oštrih bridova i utora.

Avion od klime svojom izvedbom zadovoljava najzahtjevnije korisnike, a zahvaljujući tehnološkim inovacijama te ugodnom strujanju zraka pogodan je i za najosjetljivije među njima  (djecu, starije, bolesne…)

Za one koji žele da im ovo ljeto bude ugodno i da nesmetano uživaju u životu ispunjenom opuštajućom klimom nema boljeg uređaja!

U-crown

 

23Feb 2015

Gree ULTRA Serija – protočna dizalica topline zrak-voda

Protočna Dizalica Topline Zrak-Voda
Temperaturni raspon: od -28°C do +46°C

Protočna dizalica topline zrak-voda je razvijena u inozemstvu prije preko 20 godina i koristi se širom Europe, SAD-a, Australije, Japana i drugih razvijenih zemalja i regija. Ipak, dizalica topline je ušla na kinesko tržište prije nekoliko godina. Danas je GREE razvio Ultra seriju dizalice topline i to vrlo uspješno, a sve zahvaljujući prednostima odjela za istraživanje i razvoj te znanstvenim istraživačkim fondovima. Upoznajmo se s glavnim aspektima Ultra serije dizalice topline:

 • Usporedba dizalice topline zrak-voda i standardnog bojlera

Dizalica topline zrak-voda je nova vrsta učinkovitog grijanja ili ekološkog grijanja koji štedi energiju. Kada je riječ o zagrijavanju iste količine vode na istu temperaturu, potrošnja energije dizalice topline je 1/4 potrošnje električnog bojlera, 1/3 potrošnje plinskog bojlera ili 7/10 solarnog bojlera. Dizalica topline zrak-voda je visoko učinkovita, štedi energiju, ekološki je prihvatljiva, ne zagađuje te je pouzdana.

 • Usporedba Ultra serije protočne dizalice topline zrak-voda i drugih protočnih dizalica topline zrak-voda
 1. Aplikacija u širokom rasponu temperatura okoline: ULTRA serija dizalica topline može raditi stabilno u rasponu temperatura okoline -28°C ~ +46°C. Štoviše, najviša temperatura vode koju može doseći jest 70°C, a COP faktor može biti i preko 5. Klasične protočne dizalice topline zrak-voda na tržištu mogu raditi u rasponu temperatura okoline od -10°C ~ 43°C i najveća temperatura vode može biti 60°C.
 2. Inteligentna tehnologija upravljanja: Ultra serija dizalice topline koristi ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R410A kao radni medij, kontinuirano apsorbira toplinu niske razine energije iz zraka i pretvara je u korisnu visokovrijednu toplinu koja se oslobađa u vodi kako bi se stvorila topla voda, posjeduje četveroputni ventil s reverzibilnom tehnologijom odmrzavanja jedinice, ima kontrolu trenutnog grijanja preostale vode, sustav upravljanja koji štedi energiju, te ostale inteligentne funkcije.
 3. Visoki stupanj zaštite: Ultra serija dizalice topline ima zaštitu od visokog i niskog pritiska, zaštitu od pregrijavanja, zaštitu visokog i niskog pritiska na vodenoj strani, prevenciju zamrzavanja i ostale zaštitne funkcije.

Zahvaljujući ovim prednostima, GREE Ultra serija protočne dizalice topline zrak-voda je postala dizalica topline s najvećom uštedom energije, najvećom učinkovitošću, ekološki je najprihvatljivija i najsigurnija je dizalica topline koja se trenutno može naći na tržištu.

 • 1
 • 2